Руслан Громаковський

Шеф, кондитер, шоколатьє і просто чудова людина.
10 років в кондитерській сфері, навчався в Бельгії в Сhocolate academy Callebaut.
Амбасодор крафтового шоколаду Elf.

Золотий призер кубка України з кулінарії 2016 року в номінації десерт.
Срібний призер кубка України з кулінарії 2017 року номінації десерти.
Національний рекорд України «Найвища шоколадна композиція 1,47 м.» 2016 рік.
Національний рекорд України «Найвища шоколадна композиція 2,04 м.» 2017 рік
Чемпіон України з кондитерського мистецтва 2019 року.
Кращий Кондитер України 2019 року.

20 липня

Шоколадний майстер клас

На майстер класі ми приготуємо:

  • шоколадний портсигар з сигарами та начинкою з віскі
  • toffee трюфель
  • сендвічі з солоною карамеллю та кунжутом
  • цукерку з «бурштином», яку розроблять спеціально для Рівного, а невдовзі її можна буде скуштувати у закладах міста

Для кого:

  • для тих, хто вже зробили перші кроки, але немає очікуваного результату;
  • кондитерам, шоколатьє, які мріють про власну справу;
  • власники або представники кондитерського бізнесу

 

Яка користь:

На майстер класі ви навчитеся правильно працювати з шоколадом, познайомитеся з унікальними техніками роботи з ним, дізнаєтесь, що таке глазурування цукерок, як зробити шоколадний пластилін та ще баааагато іншого.